Testimonials

Du finder mine Testimonials lige her…

Kunderne siger... Du har virkelig hjulpet mig... Tak Kenneth Endelig fri... Stress... ALDRIG mere... Jeg har virkelig fået øjnene op. Tusind tak Kenneth

Dorte Lægteskov

Kære dig der læser med her.

Jeg hedder Dorte Lægteskov, og jeg har selv været der hvor du er lige nu.

Jeg har selv haft det rigtig dårligt, og prøvede også selv at kæmpe med det i 1-2 måneder inden det gik op for mig at jeg ikke kunne klare det selv og måtte have hjælp.

Jeg oplevede at have svimmelhed, hovedpine, spændinger i nakke og skuldre, sitren i mine fingre.

Jeg var søvnløs og havde faktisk været det igennem rigtig lang tid.

Jeg havde angst og oplevede at de kom i anfald. Det var på ingen måde behageligt.

Jeg var trist og så græd jeg rigtig meget.

Alt sammen oven i hinanden. Måske du kender det?

.

Jeg fik forbindelse til Kenneth, fik lavet min første aftale og har ikke fortrudt det siden.

Den første samtale jeg havde med Kenneth mødte jeg en forståelse og jeg følte mig mødt og set, som gjorde at jeg blev tryg med det samme. Noget af det vigtigste Kenneth sagde under vores første samtale var “Det klare vi sammen”

Jeg følte mig, for første gang, ikke alene og da Kenneth tog alle beslutninger for mig de første uger, følte jeg mig tryg og rolig.

Det har været pisse svært, ingen tvivl om det, faktisk det sværeste og hårdeste, jeg nogensinde har oplevet. Derfor har det været uundværligt, at have en makker ved min, som kunne sige “Det er  helt normalt, det du oplever lige nu. Det er slet ikke farligt”

.

For det har føltes farligt og OVERHOVEDET ikke normalt.

Den styring Kenneth tog i starten, gjorde at alle de bekymringer jeg havde aftog. Det gav plads til at jeg kunne koncentrer mig om at hele. Det gjorde at hver gang jeg følte at det blev farligt, så var Kenneth ikke længere end et telefon opkald væk, og kunne give den nødvendige ro.


Jeg kan se, nu her hvor forløbet næsten er slut, at Kenneth løftede ansvaret for mit arbejdsliv, mit privatliv og mit følelsesmæssige liv, så jeg ikke kunne andet end at træffe de beslutninger der var nødvendige.

Kenneth havde en plan fra staten, og hver gang jeg havde en udfordring, så havde Kenneth et redskab, som blev fuldt op af råd, vejledning og en konstant vedholdenhed.

.

Jeg har hørt flere sige “Han blev aldrig rigtig sig selv igen efter  det stressforløb” og det skal jeg love for at jeg frygtede skulle overgå mig også.

For efter at have bøvlet med angst i 40 år så var jeg virkelig presset da jeg startede ved Kenneth. 
Men jeg føler mig simpelthen hel igen.

Jeg har fået ansvaret for mig liv tilbage, og jeg er klædt på til at spotte og stoppe stress og angst før det nogensinde får rod i mit liv igen.

Den største indsigt jeg havde i forløbet med Kenneth, var helt klart at jeg skal mærke og lytte til mig selv. At jeg gerne må sige nej, fordi jeg er den vigtigste. Og ikke mindst at redskaberne virker.

De redskaber Kenneth har givet mig, har lært mig at håndtere den angst jeg havde. De har lært mig at håndtere den stress der havde overmandet mig. De har lært mig hvad jeg skal gøre hvis angst og stress skulle komme på besøg i livet igen.

.

De redskaber bærer jeg med mig videre i livet og de redskaber håber jeg du får også.

Det forløb jeg har været igennem hos Kenneth, har jeg selv betalt. Javist har det koste penge, men det har været alle pengene værd. Det har været fantastisk at det har været et skræddersyet forløb til mig.

Det har været fantastisk at jeg har haft en livline, det er simpelthen guld værd.

Af hjertet tak for at du hjalp mig tilbage til livet Kenneth.


Og til dig der sidder og læser med endnu, så skal du ikke holde igen. Du skal ringe til Kenneth og få den samtale der kan vise sig at ændre dit liv, lige som mit gjorde.

.

Hav en fantastisk dag.

Hilsen Dorte.

Susie Vium

Det er simpelthen en fantastisk mulighed det her.  Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.

Jeg hedder Susie og jeg startede for ca. 6 måneder siden hos Kenneth, i et forløb der skal vare ca. 12 måneder. Og jeg vil gerne afsløre at jeg de første 30-34 dage var noget spændt på hvad der skulle ske.

For hvad kunne han gøre ved alle de følelser og symptomer jeg gik med. Kunne det virkelig være sandt at han kunne prikke hul på alle de betændte sår, alle de svære følelser og den skam der følger med at være ramt af PTSD.

Kenneth formåede at fange mig der hvor jeg var, tale til sider af mig jeg havde glemt jeg havde, og fik mig til at samle mit mod op. Modet skulle jeg bruge til at vælte den skepsis der var i den første del af forløbet. Modet til at fortsætte når det bliver svært.

Før jeg mødte Kenneth var den Susie jeg så i spejlet om morgen modløs, trist og med en følelse af at være uhelbredelig syg. Den Susie havde glemt hvor meget hun kan. Det ved jeg nu.

Jeg havde en følelse af at have det svært med mine omgivelser. Jeg følte at jeg skyldte dem at jeg kunne det hele, til trods for at alt inden i mig råbte og skreg som en vild. Jeg tror sku jeg var blevet døv. Jeg (over)hørte simpelthen alle mine signaler.

Jeg løj også for mig selv. Rigtig meget. Fortalte mig selv historier om, hvorfor at det var godt nok som det var, hvorfor jeg ikke burde gøre noget ved det. De historier har Kenneth simpelthen smadret. Jeg har lært at jeg er hvad jeg siger til mig selv.

Jeg har i mange år været fængselsbetjent, og har faktisk haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kenneth, men den historie må i få en anden dag.

Jobbet som fængselsbetjent har givet mig mange gode oplevelser, men har også give mig mange ar på sjælen. Oplevelser der første til stress. Ret alvorlig stress med alt hvad der høre til.

Da denne stress ikke blev behandlet, og jeg forøvrigt ikke havde et særlig godt sygdoms forløb, førte det mig ud i PTSD. At få af vide af du har PTSD var en voldsomt indgribende oplevelse. Den var på den ene side det værste jeg har prøvet, for pludselig opstod der en masse tvivl, frygt, angst.

På den anden side var den befriende. For nu vidste jeg hvad jeg fejlede. Jeg var ikke længere bare en hysterisk kvinde, med en masse følelser jeg ikke kunne placere. Jeg kunne nu få noget hjælp. troede jeg.

Alt i alt var jeg både lettet og tynget. Kender du det, så skal du altså tage fat i Kenneth.

Da jeg fik kontakt til Kenneth, var jeg et sted i livet, hvor jeg havde utrolig lidt energi, ingen overskud. Mange konflikter i privatlivet, mange konflikter i forbindelse med min arbejdsskade sag. Jeg havde også mange konflikter inden i mig selv.

Der var i det hele taget “krig” på alle fronter. Og jeg var også i forsvarsposition den første samtale Kenneth og jeg havde. Jeg kan huske da jeg kørte derfra var jeg spændt på om de værktøjer jeg havde fået med ville virke.

Det gjorde de.

Den første samtale åbnede Kenneth op for en værktøjskasse, hvor jeg igennem de sidste 6 måneder har fået flere og flere værktøjer til at håndetere det der har været. Det der er lige nu og det der kommer.

Kenneth formåede at se mig, der hvor jeg er, skære igennem alle mine undskyldninger og ind til det der virkelig foregår. Skære igennem mit hårde ydre.

Det næste halve år bliver fantastisk, det kan jeg allerede nu godt love.

Kenneth spurgte mig hvad jeg havde fået med indtil videre, da vi skulle summere det første halvår op. Og det der står mest tydeligt for mig er taknemmelighed.

Jeg er simpelthen blevet så taknemmelig for de oplevelser jeg har fået og for dem der dukker op i mit liv hver dag. Jeg skræller lag for lag af og kan rigtig godt lide det jeg finder. Den Susie der dukker op her er for vild. For sej.

Jeg er cool og bygger et overskud. Et overskud der giver mig lyst til at udforske livet.

Jeg har lært at fokusere. Forkusere på det der er vigtig. Det der er relevant og på det der er det rigtige for mig. Ikke det der er det rigtige for alle mulige andre.

Ansvar… Da vi startede op på det, måtte jeg tilstå at jeg blev udfordret. At skulle til at tage ansvar for HELE mit liv, og ikke kun det jeg lige syntes var sjovt, var en oplevelse. Jeg har lært og er ved at være mester i at tage ansvar for det der mit. Tage medansvar for det jeg har medansvar for OG ligge det ansvar fra mig der ikke er mit.

Jeg kan mærke mig selv mere og mere for hver dag der går, for hver gang jeg øver mig i det. Jeg kan mærke alt det der førhen føltes “negativt” og kan rumme og håndtere det når det dukker op. Men jeg kan så sandelig også mærke alt det der er fantastisk.

Jeg lærer mere og mere om signalerne i min krop. Hvordan reagere den når den forsøger at fortælle om noget er godt eller skidt.

Jeg er så godt på vej, og jeg skylder dig en kæmpe tak Kenneth.
Jeg håber du kan bruge den her udtalelse til noget.
Jeg håber den kan være med til at hjælpe andre til at få spurgt om hjælp.

Jeg glæder mig allerede til vi skal evaluere igen om 6 måneder… for hvad skal det ikke blive til.

Kærlig hilsen

Susie Vium.

Heidi Rydgren

Efter en længere periode med begyndende stress, gik jeg helt ned med flaget og fik behov for Kenneths hjælp!

Han fik mig til at forstå, hvorfor en kortere sygemelding ikke var en god idé og fik mig guidet igennem en periode, der primært bestod af hvile, søvn og restituering.

Da jeg og mit system var klar, tog Kenneth mig ud på en hård rejse, hvor jeg skulle lære at mærke mine følelser, kende mine reaktioner og reagere på ting, som ikke var godt for mig.

Hver gang, der opstod ‘slinger i valsen’, var Kenneth der til at få mig på ret kurs igen med sine mange guldkorn og rådgivning.

Jeg havde perioder i forløbet, hvor jeg i den grad tvivlede på, om jeg nu gjorde det rigtige ved at fastholde min sygemelding og virkelig få nulstillet systemet én gang for alle.

Kenneth var der til at forklare, hvorfor en lang sygemelding og en langsom tilbagevenden var nødvendig, hvad der skete hvis jeg ikke fastholdt og støttede mig, når tingene var allersværest.

I starten af forløbet, var jeg nok ikke selv helt klar over, hvor stresset jeg egentlig var og blev ved med at sige ”jeg gør kun det her for mine børns skyld” og ”hvis jeg bare var mig selv, ville jeg fortsætte i samme gear, indtil jeg segner”.

Denne opfattelse ændrede sig undervejs til, at jeg i høj i grad også gjorde det her for mig selv, for hvis jeg ikke fik ro og kom helt ned i tempo, ville jeg aldrig blive den, jeg gerne ville være; både som mor, men også ”bare” som Heidi.

Det har været en hård, men også lærerig rejse og heldigvis med Kenneth tæt på. Når jeg selv mistede pusten, troede han på, at jeg nok skulle komme ud på den anden side! Og det gjorde jeg da heldigvis; nu også klogere på mig selv 🙂

Mvh
Heidi

Helene Larsen

Jeg havde bare alt alt for længer undgået det uundgåelige.
For jeg var stresset, det var der ingen tvivl om.

Så da min chef, som jeg heldigvis stadig har i dag, sendte mig hjem, sygemeldt, med besked om at finde en stresscoach.

Så stødte jeg på Kenneth.

Kenneth jeg har ikke fortrudt et sekund at vi mødtes og jeg er stolt over at kunne skrive denne anbefaling.

Du formåede, at trænge igennem til mig og fik mig til at forstå hvor essentielt det var at handle på det NU.

Tak.

Jeg var sygemeldt i 2 måneder, på fuldtid og havde en indslusnings periode på 2 måneder.

Det var trygt.

Det var sikkert og frem for alt. Skide effektivt.

Er du stresset, så er det Kenneth du skal ringe til.

Helene Larsen

Jesper Poulsen

MIG… Jeg kunne da ALDRIG blive stresset.

Det var simpelthen ikke en del af min identitet, før jeg mødte Kenneth, ihvertfald.

Det blev det…

Jeg var ansat leder af en døgninstitution på fyn. Jeg skriver VAR fordi jeg ikke længere er og vil være en del af det setup som den døgninstitution kunne tilbyde mig. Men det er altså en anden historie.

Jeg er stadig leder, for det nyder jeg, omend endnu mere nu, og jeg har nu den viden og de værktøjer som Kenneth har mejslet ind i hjernen på mig.

Da jeg sad ved Kenneth første gang havde jeg SLET SLET ikke erkendt noget som helst, jeg var der fordi min chef havde bedt mig gå hjem sygemeldt… Derhjemme kom min kammerat over. Lad os bare kalde ham Poul… Puol har selv været ved Kenneth og haft gode recultater.

Så derfor fik han skabt kontakt og her sad jeg så…

Da jeg gik derfra var jeg blevet noget klogere og noget mere stram i ansigtet.

Der fulgte 2 måneders sygemelding og 3 måneders indslusning på jobbet.
Der skulle intet mindre til… og jeg gjorde det.

Jeg er så glad for at stå her hvor jeg står i dag.
Jeg er så glad for Kenneth var hård, kontant og evnede at trænge igennem til mig.
Jeg er så glad for at Kenneth holdt fast i mig når jeg var ved at vælte.

Hvis du har stress, eller bare mistanken om stress… SÅ er det Kenneth du skal gå til.

Med Venlig Hilsen
Jesper Poulsen

Gitte Nielsen

Hej Kenneth.

Tak for vores sidste samtale i dag. Jeg har været tryg og sikker igennem hele forløbet. Du har vist mig tillid og jeg har fundet god, stabil og kvalificeret hjælp, her hos dig.

Jeg har lovet dig lige at nævne lidt om hvem jeg er og hvad jeg laver.

Jeg hedder Gitte Nielsen og er 43 år.
Jeg arbjeder som leder i en børnehave på fyn.
Jeg har igennem mange år gået med stress i kroppen, der aldrig er gjort noget ved.

En fredag efter arbejde kollapsede jeg simpelthen. Jeg kunne ikke mere og måtte sande at nu skulle der gøres noget. Min veninde anbefalede dig Kenneth og du fik mig overtalt til at komme ud til dig allerede søndag.

Guderne skal vide at det var svært, at komme afsted. Men allerede efter vores første samtale havde jeg en komplet plan jeg kunne følge og så var det ellers bare at gå i gang.

Jeg kan kun anbefale dig at ringe til Kenneth og få en snak. Tag afsted til den første samtale, den var afgørende for mig, og vil være det for dig også.

Den første samtale gjorde forskellen for mig.
Selvom alle de andre samtaler var gode, givende og vigtige, så var det den omgående sikkerhed og tryghed i den første samtale, der gjorde det for mig.

Med venlig hilsen
Gitte

Indhold ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter på den lille banner

Kontakt til Kenneth Thulesen

Førstehjælpskasse til stressramte

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.