MINE SAMARBEJDSPARTNERE

Mød mine uundværdligere hjælpere og sparringspartnere i hverdagen

Maj wismann parterapeut og websexolog

Maj Wismann

Parterapeut og sexolog

En af Danmarks bedste parterapeuter og sexologer. Hendes viden inden for sexlyst og utroskab er utrolig stor. Derfor har jeg været ret heldig at få lov til at interviewe Maj om stress og sexlyst. Det interview kan du få glæde af i mit online kursus ”Undgå stress og stå stærkere!”.

Netinspire

NetInspire.dk

Content Marketing Bureau

Malene Fich Weischer og hendes NetInspire.dk team er min knivskarpe samarbejdspartner, når det kommer til at transformere mine havnearbejder-fraser til let læselige tekster. Mine varmeste anbefalinger.

Martik Kay fotografi

Martin Kay

Fotograf

Martin er min “hus fotograf” Han har både taget de fleste af mine portrætfotos, men også en del private af min familie og jeg.
Martin er knivskarp, kreativ og super god til at få det frem du ønsker OG det du ikke selv troede du havde i dig. Mine varmeste anbefalinger.

Martemeoterapeuten

Christina Abildgaard

Marte Meo supervisor og familievejleder

Christina er ekspert inden for familier, børn og unge.
Jeg har brugt Christina til at få mere viden om stress i børnefamilierne. I særdeleshed til hvordan vi hjælper vores børn, når far eller mor er syge med stress.

Majken Matzau erhvervspsykolog er en af Kenneth Thulesens samarbejdspartnere

Majken Matzau

Erhverspsykolog

Majken er erhvervspsykolog med speciale i stress.
Jeg er uddannet stresscoach ved Majken, og kan jeg ikke give dig den nødvendige behandling, så kan hun helt sikkert.

Mine samarbejdspartnere er uundværlige.

De er de styrker, som jeg ikke selv har i min forretning. Og med en forretning som arbejder med mennesker, så skal jeg være klædt på til at kunne hjælpe det menneske, som kommer ind af døren.

Det betyder at jeg nogle gange henviser mine klienter til andre behandlere, alene fordi de er bedre klædt på til at hjælpe min klient end jeg er.

Det er professionel integritet på højt plan. En integritet jeg mener skal opretholdes for en hver pris, for menneskets skyld.

Vil du gerne læse lidt mere om hvem jeg er, så find min historie lige her…