Her er den Håndbog til tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter du har ventet på, hvis du arbejder som TR eller AMR.

.

Arbejdet som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant er et spændende, udfordrende og hårdt arbejde… …der stiller store krav til dig som menneske og som kollega.

Du navigere dagligt i spændings feltet mellem ledelse og medarbejdere, hvor der ofte opstår uklarhed mellem krav og indflydelse og mellem ansvar og forudsætninger.

.

Det kan risiskere at trække store langvarige veksler på dig. Veksler du skal passe på med at trække for store af. Så her er håndbogen der kan give dig gode råd, tips og konkretet værktøjer.

.

Derfor har jeg skrevet denne håndbog til tillidsrepræsentanter og Håndbog til tillidsfolk og arbejdsmiljørepræsentanterarbejdsmiljørepræsentanter så du kan få flg.

 • Viden om og indsigter i hvad stress er og gør ved mennesker der er overbelastet i for lang tid.

 • Viden til at være medspiller på det gode stressberedskab i virksomheden.

 • Viden til at hjælpe med at guide den stressede eller kollapsede medarbejder.

 • Viden om hvilke dynamikker der skal undgås på en moderne arbejdsplads.

.

.

“Jeg var ikke nok, jeg var slet slet ikke god nok…” …var kommentaren fra Anders der er tillidsrepræsentant i en større landsdækkende virksomhed.

.

Anders og jeg har været bekendte i lang tid og det er igennem dette bekendtskab at jeg har fået indsigt i nogle af de tanker han gik med i det daglige.

Kommentaren faldt, da vi sad og snakkede om det, både at være medarbjeder og tillidsrepræsentant i en virksomhed hvor der var enormt travlt og hvor der blev stillet store uformelle krav til Anders både fra ledelsen og fra medarbejderne.

.

At være lusen mellem 2 negle var lidt symptomet og følelsen Anders sad med. Måske du kender den??? Det er klassiske følelser og tanker at sidde med, så du er bestemt ikke alene.

.

Derfor har jeg skrevet den her Håndbog til tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, for at du kan manøvrere uden om disse følelser.

Der kan du positionere dig stærkt til at overskue de komplekse dynamikker der opstår når krav, indflydelse, kompetencer og ansvar flyder sammen og gør det mere sandsynligt at personer eller grupper i virksomheden oplever belastende eller endda overbelastende dynamikker der kan føre stress med sig.

.

Tillidsrepræsentant ArbejdsmiljørepræsentantDerfor har jeg skrevet denne håndbog til tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter så du kan få…

.

 • Værktøjer til at arbejde med egne stressbelastninger

 • Værktøjer til at være med til at bygge den gode kultur op.

 • Værktøjer til at være med til at guide og støtte en stresset kollega.

 • Værktøjer til at være med til at bygge det gode stressberedskab op.

.

.

Håndbogen til tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, er ikke bare sat op med god og relevant viden om stress.

.

Den er ikke bare pakket med værktøjer, så du som TR eller AMR, kan deltage ligeværdigt og forberedt i arbejdet med den gode kultur på arbejdspladsen.

Den er heller ikke bare fyldt med værktøjer der gør dit arbejde med stress nemmere når kollegaer kollapser.

Den har også en ekstra gave til dig som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant…

.

Jeg har selv været tillidsrepræsentant for en gruppe dedikerede brandmænd. Samtidig med var jeg arbejdsmiljørepræsentant for en stor gruppe medarbejdere på Nyborg statsfængsel.

.

Begge opgaver var enormt komplekse og meget krævende. Jeg var dengang ikke klædt på til at håndtere de stressede kollegaer jeg mødte. Kollegaer jeg, grundet min manglende vide, ikke kunne give hvad de havde brug for, både som TR og AMR, når de gik ned med stress.

.

Det er bestemt også en af grundene til at jeg har skrevet denne E-bog.

Håber du får rigtig meget glæde af den.

Mange varme hilsner

Kenneth Thulesen

Kenneth Thulesen stress på arbejdet

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev SPECIFIKT for dig der er TR eller AMR. Her vil du få vigtig viden og konkrete værktøjer til at arbejde med stress i netop din rolle.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen, og jeg passer GDPR på dine oplysninger.

2 replies
 1. KT
  KT says:

  Hej Maria

  Umiddelbart kan du skrive dig op til den lige her på siden, hvis der er udfordringer med det, så smid mig en mail på info@kennethtulesen.dk så sender jeg den straks til til 🙂

  Mange varme hilsner
  Kenneth

  Du kan altid ringe til mig på 31258406 hvis du har spørgsmål.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.